Články

Etiketa manažera v praxi

Dekantace, sabrage, flambování…


V úterý 19. října jsme strávili příjemný večer v restauraci U Johana, kde jsme zažili vzorovou večeři od předkrmu k dezertu.

Zvládali jsme úskalí rozmanitých příborů a skleniček, které byly založeny na stolech, a tak jsme mnozí mohli uplatnit své teoretické znalosti z předmětu etiketa manažera v praxi.

Odvážní si mohli vyzkoušet otevření sektu šavlí. Někteří z nás ochutnali poprvé krevety a bez příjezdu hasičů jsme zvládli i flambování palačinek.

Díky odbornému výkladu jsme si poučili, jak objednávat víno, co to je dekantace vína a jak se vyznat v etiketách na lahvích.

Nastavení cookies

Zde můžete nastavit používání souborů cookies podle vlastních preferencí.

Technické cookies

jsou nezbytné pro správné fungování webu. Technické cookies musí být vždy aktivní (nelze je individuálně deaktivovat), proto se pro jejich využívání souhlas neuděluje.

Analytické cookies

nám umožňují porozumět, jak web využíváte, abychom jej mohli zlepšovat. Analytické cookies umožňují měření výkonu webu (počtu návštěv a zdrojů návštěvnosti). Takto získaná data zpracováváme souhrnně, bez použití identifikátorů ukazujících na konkrétního uživatele.

Personalizované cookies

ukládají informace o Vašem osobním nastavení webu. Personalizované cookies potřebujeme k tomu, abychom přizpůsobili web a jeho chování co nejvíce Vašim potřebám a zájmům.

Reklamní cookies

nastavují prostřednictvím tohoto webu naši reklamní partneři. Reklamní cookies nám umožňují zobrazovat takový obsah, který bude zajímavý a užitečný právě pro Vás.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.